Prijava

Vaša prijava

Goričani u sudačkoj nadoknadi ostali bez boda u Gradskom vrtu

[]

U susretu šestog kola Prve HNL Osijek je na Gradskom vrtu svladao Goricu s 2-1. Poveo je Osijek golom Miereza iz kaznenog udarca u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena, na 1:1 poravnao je Lovrić u 84. minuti, no u sedmoj minuti nadoknade Grgić je pogodio za pobjedu domaćih.

Osijek je do kaznenog udarca došao nakon nespretne reakcije braniča gostiju Doke kojega je u duelu s Mierezom lopta pogodila u ruku. Argentinski je napadač bio siguran izvođač najstrože kazne za prednost domaćih. Kada je Doka u 72. minuti prestrogo dobio i drugi žuti karton te je bio isključen Osijek je bio u dobitnoj situaciji, imao je i rezultatsku i brojčanu prednost. No, u 84. minuti kardinalno je pogriješio veznjak domaćih Ndockyt koji je odigrao kratku loptu prema svojoj zadnjoj liniji, to dodavanje presjekao je Delfi te dodao do Lovrića koji je preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora izjednačio na 1:1.

U samoj završnici utakmice Osijek je odigrao dobru akciju nakon koje je Bohar uputio prizemni udarac s 15 metara koji je Kahlina uspio odbiti, ali na odbijanac je natrčao Grgić i osigurao vrijedna tri boda. Osijek je sada treći s 10 bodova, tri manje od prvog Dinama i druge Gorice, a tri više od četvrtog Hajduka i petog Varaždina.

Objava Goričani u sudačkoj nadoknadi ostali bez boda u Gradskom vrtu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Napokon pobjeda u Zaboku!

Motocilist smrtno stradao kod Selnice