Prijava

Vaša prijava

GORAN JELAVIĆ, trener NK Gradići: Imperativ rezultata nemamo

[]

Na gostovanju u Rugvici nogometaši Gradića su došli do pete prvenstvene pobjede. Domaću Rugvica Savu 1976 Gradićani su porazili s 5:1 uz dva zgoditka Hajduka, dok su po jedan zgoditak postigli Brdek, Abazi i Pralas. S nova tri boda momčad Gradića je učvrstila poziciju prvi vrhu, jer sa 17 osvojenih bodova sastav iz Turopolja drži visoko treće mjesto iza vodećih Ravnica i Lukavca.

-Bodovno smo bili vrlo blizu jedni drugih. Iskreno, bili su nam određena nepoznanica, budući da su tek ušli u ligu. U startu su pokazali da imaju kvalitetu, tako da ovaj rezultat na kraju možda i nije realan- istaknuo je nakon susreta trener Gradića Goran Jelavić te podvukao dobar ulazak u utakmicu, jer u prvih sedam minuta Igor Hajduk je s dva gola usmjerio utakmicu na stranu svoje momčadi.

-Morali smo od početka biti pravi kako bi pobijedili u ovoj utakmici, jer ovo je teško gostovanje, kod jedne dobre ekipe koja ima par dobrih pojedinaca.

U osam odigranih utakmica nogometaši Gradića su ostvarili pet pobjeda uz dva remija i samo jedan poraz. Glavni forte momčadi ove je sezone napad, koji je u osam susreta 25 zgoditaka, što Gradiće čini najefikasnijom momčadi lige.

-Moram biti zadovoljan, jer ovo je u skladu s našim planom od početka priprema. Dečkima mogu čestitati samo na pristupu, htijenju i želji i neka samo ovako nastave. Kada imate priliku biti s ovako plemenitom ekipom i dobrim igračima, jednostavno nemate drugu ideju nego da težite igri i golu više od protivnika- kaže nam Jelavić, te poručuje kako je klupski cilj stabilnost.

-Imperativ rezultata nemamo. Želimo dobru atmosferu, a kako se nešto iz toga izrodi uvijek dobro dođe- poručio nam je trener Gradića Goran Jelavić.

Objava GORAN JELAVIĆ, trener NK Gradići: Imperativ rezultata nemamo pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.