Prijava

Vaša prijava

FOTO: Grgoić prekrasnim pogotkom u 90. minuti izravnao rezultat protiv Poleta

[]

Rakovec je tradicionalno loše i krajnje zbunjujuće ušao u utakmicu što su gosti iz Buševca iskoristili i već u 3. minuti došli do prednosti. Janječić je iz gužve spretno zatresao domaću mrežu. Gosti su pritisnuli domaćine i nova 100 postotna prilika zbila se u 5. minuti jer je Matušin pobjegao domaćoj obrani, ali je s 10 metara prebacio domaća vrata. Sučić je u 8. minuti ubacio s lijeve strane, a na drugoj strani Sovina je na 14 metara prihvatio loptu i pucao visoko iznad vratnice. Ponovo je Sučić u 10. minuti dodao loptu Šestaku koji puca s 14 metara, ali Jurić sigurno hvata loptu. Rakovec je u 15. minuti prvi puta zaprijetio, jer je Presečki dodao loptu Grgoiću koji s 15 metara upućuje lopte pored desne vratnice. Uzvratio je Sučić u 18. minuti još jednim lucidnim proigravanjem, ovaj puta za Klafurića koji je sam izbio ispred vratara čiji je udarac s 10 metara Jurić obranio. U 42. minuti Grgoić je izveo korner s lijeve strane, Baček pucao glavom s 5 metara, a Bradić nevjerojatnom obranom spasio svoju mrežu.

Opet je Polet spremio na početku drugog poluvremena novi šok za domaćina, jer je u 49. minuti povećao vodstvo. Gosti su prekinuli domaći akciju pa je Sučić ubacio s lijeve strane, a Brajković zakucao loptu sa 7 metara u domaći gol. Potom su gosti samodopadno držali loptu i čuvali vodstvo i prijetili preko brzih kontranapada, ali je sve njihove prijetnje otklonio sigurnim obranama Jurić. Ulaskom mladog Krvarića u drugom poluvremenu Rakovec je povezao svoje redove i uspostavio ravnotežu. Upravo je Krvarić u 66. minuti manirom iskusnog veznog igrača ubacio loptu na koju je utrčao Stojanović i malo iskosa s lijeve strane s 14 metara preciznim prizemnim udarcem u lijevi donji kut matirao vratara Bradića. U 73. minuti Brajković je pucao s 14 metara pored desne vratnice.

Izlet Jurića u 75. minuti na sredinu igrališta nije kaznio Sučić jer je njegov udarac s 35 metara završio pored desne vratnice. Isključenje Nikole Jendriša u 79. minuti kao da je dalo krila domaćim nogometašima koji su jurišali prema gostujućim vratima. U 81. minuti Grgoić je odapeo s 14 metara, ali Bradić je na mjestu. Na ubačaj Grgoića u 89. minuti Stojanović puca glavom s 8 metara, a Bradić hvata loptu. Ipak ubacivanja pred gostujuća vrata dovela su na kraju i do izjednačenja. Brlečić je u 90. minuti ubacio loptu s lijeve strane koja se iz gužve odbila do Grgoića, koji je potom s 18 metara volejom pogodio neobranjivo u lijevi gornji kut za izjednačenje rezultata. Rakovec je u sudačkoj nadoknadi u 90+4 minuti mogao stići i do pobjede jer je Grgoić dodao lopti utrčalom Presečkom kojem je udarac s 11 metara obranio Bradić.

Polet se predstavio kao kvalitetnija momčad kojom dirigira iskusni kapetan Ivica Sučić, ali koja olako zapucava svoje 100 postotne prilike što im se na kraju obilo u glavu. Rakovec je u furioznom finišu u 90. minuti utakmice poravnao rezultat na 2:2, pa na kraju kada se sve zbroji to je i najrealniji rezultat. Iako je Polet bio bolji u prvom poluvremenu i bolje igrao nogomet, Rakovec se iskazao u završnici utakmice što mu je na kraju dovelo do podjele bodova.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 9. KOLO
NK RAKOVEC – NK POLET 2:2
RAKOVEC. Igralište NK Rakovec. Gledatelja 70. Sudac: Medved (Ivanić-Grad) 7. Pomoćnici: Anić (Križ) i Šarić (Dugo Selo). Delegat: Dobroslav Planinić (Nova Kapela).
STRIJELCI: 0:1 Janječić (3), 0:2 Brajković (49), 1:2 Stojanović (66), 2:2 Grgoić (90)
NK RAKOVEC: Jurić 7, Babić 6,5, (od 46. Krvarić 7), Novoselec 6,5, Baček 6,5, Jendriš 6,5, Stjepanović 6,5, Radotović 6,5, (od 58. Madžar 6,5), Jaić 6,5, (od 58. Brlečić 7), Presečki 6,5, Grgoić 7, Stojanović 7. TRENER: Željko Radotović 6,5
NK POLET: Bradić 7, Bačan 6,5, Janječić 6,5, (od 72. Žordić -), Pejak 7, Matušin 6,5, Sučić 7, Šestak 6,5, (od 85. Mikulić -), Sovina 6,5, Stuparić 7, Brajković 6,5, Klafurić 6, (od 46. Brajković 7). TRENER: Zoran Tomčić 6,5
IGRAČ UTAKMICE: Ivica Grgoić.
CRVENI KARTON: Nikola Jendriš (79) dvije opomene.

Objava FOTO: Grgoić prekrasnim pogotkom u 90. minuti izravnao rezultat protiv Poleta pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Dan otvorenih vrata