Prijava

Vaša prijava

FOTO: Podružnice umirovljenika Općine Orle dobile laptope

[]

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba, Udruga umirovljenika Općine Orle organizirala je prigodno druženje kako bi se zahvalila prvenstveno općinskom vodstvu na potpori koju im daju, ali i svojim članovima. Tim povodom u Društvenom domu u Orlima organizirana je prigodna svečanost na kojoj su podružnicama podijeljeni laptopi, a prigodno iznenađenje uručenjem miksete sa zvučnicima dobio je Zbor umirovljenika Općine Orle.

Laptopi su dodijeljeni Podružnicama Bukevje, Drnek, Ruča i Suša, a to je samo nastavak informatizacije pripadnika treće životne dobi, za koje je već ranije bio organiziran informatički tečaj.

-Ovo je plod toga, kako bi naši ljudi mogli komunicirati i raditi od doma, pogotovo u ovim sadašnjim vremenima. Bude li potrebno možemo još organizirati neku edukaciju da vam nude što lakši rad- kazao je načelnik Ervin Vujica, obećavši daljnju podršku svim daljnjim aktivnostima.

Inače, Općina Orle itekako skrbi za svoje starije i nemoćne osobe, jer uskoro će započeti provedba projekta „Zaželi“, zahvaljujući kojem će se na području općine zaposliti 10 žena koje će brinuti za 60-ak korisnika.

Objava FOTO: Podružnice umirovljenika Općine Orle dobile laptope pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.