Prijava

Vaša prijava

FOTO: Humanitarke i domaći proizvodi obilježili Gastro

[]

Najdugovječnija gastronomska manifestacija, 19. Gastro Turopolja, kulminirala je za vikend u velikogoričkom Parku Franje Lučića, gdje nije nedostajalo ni dobre glazbe, hrane, pića, ponude suvenira i domaćih proizvoda, radionica ili aktivnosti za djecu.

U sklopu Gastra, a u organizaciji Udruženja obrtnika Velike Gorice, održan je 2. Gospodarski sajam, koji je okupio 26 izlagača. Domaći proizvodi, suveniri, nakit, med, sir, cvijeće, voće ili povrće, dekorativna ili preparativna kozmetika, ulja, slatkiši, pića- sve se to našlo na bogato ukrašenim štandovima domaćih proizvođača.

Održane su i dvije humanitarke. VG Legacy prodavao je hot dog sarmice i slatke kolače kako bi opremili vozilo goričke Hitne pomoći, za što su prikupili malo više od osam tisuća kuna. Buvljakuše su ponudile slatki stol pun kolača i torti, a sav prihod od 7700 kuna donacija otišli su u pomoć pri liječenju Josipa Filipovića iz Petrovine.

Objava FOTO: Humanitarke i domaći proizvodi obilježili Gastro pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


FOTO: Buna do boda kod Meštrice

U prometnoj nesreći kod Selnice poginuo muškarac (41)