Prijava

Vaša prijava

Do 30. listopada možete podnijeti Zahtjev za isplatu novčane naknade

[]

Iz Grada Velike Gorice obaviještavaju da se od 1. rujna na e-mail adresu: stipendije@gorica.hr se podnose Zahtjevi za ostvarivanje prava na isplatu novčane naknade sukladno Zaključku o isplati novčane naknade redovnim učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Grada Velike Gorice.

Kako bi svi oni koji su podnijeli Zahtjev imali točan uvid u stanje njegove obrade, u privitku se nalazi popis redovnih učenika srednjih škola s prebivalištem na području Grada Velike Gorice, čiji su Zahtjevi dosad zaprimljeni i ocijenjeni potpunima te je za iste pokrenut postupak isplate novčane naknade od 1.000,00 kuna. Ako se učenik za kojeg je podnesen Zahtjev ne nalazi na popisu, iz Grada poručuju da se obratite u Upravni odjel za predškolski odgoj, školstvo i šport na tel: 6269 914

-Napominjemo da zbog velikog broja pristiglih Zahtjeva, a radi primjene svih poreznih propisa vezanih uz isplatu neoporezivih naknada, obrada Zahtjeva iziskuje višestruke kontrole te unos podataka u posebne evidencije, što zahtijeva potrebno vrijeme, ali će isplata biti izvršena u najkraćem mogućem roku, sukladno redoslijedu zaprimanja potpunih Zahtjeva. Na kraju, podsjećamo da je krajnji rok za podnošenje Zahtjeva 30. listopada isključivo putem e-maila: stipendije@gorica.hr te se Zahtjevi pristigli nakon tog roka više neće razmatrati- kažu iz Grada.

Objava Do 30. listopada možete podnijeti Zahtjev za isplatu novčane naknade pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.