Prijava

Vaša prijava

FOTO: Spektakl u Pokupskom. Kupa šesticom ispratila Meštricu

[]

Kupa nastavlja sigurnu plovidbu prvenstvom Prve županijske lige-Istok. U klupskim analima ostat će zapisano kako je prva „prava“ domaća pobjeda ostvarena protiv Meštrice. Bila je to utakmica za pamćenje, koja s pravom nosi epitet ljepotice devetog kola prvenstvene runde.

Domaća je momčad uz gromoglasnu podršku Kupa Boysa slavila sa 6:3. Poveli su gosti već u trećoj minuti golom Hanžeka, nakon čega je krenula rapsodija domaće momčadi koja je zaokružena s pet uzastopnih pogodaka. Do odlaska na odmor golovima Šandora i Poturice, Kupa je prešla u vodstvo, da bi u nastavku Šestak i Ruklić s dva gola donijeli vodstvo od 5:1, a u strijelce se kod domaće momčadi još upisao Blažinčić. Hanchi i Galović uspjeli su tek ublažiti poraz Meštrice.

Kupa trenutno s 14 bodova drži sjajno šesto mjesto, dok je Meštrica osma s 12 osvojenih bodova.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA-ISTOK, 9. KOLO
NK KUPA – NE MEŠTRICA 6:3 (2:1)
STRIJELCI: 0:1Hanžek (3), 1:1 Šandor (30), 2:1 Poturica (37), 3:1 Šestak (53), 4:1 Ruklić (60), 5:1 Ruklić (62), 5:2 Hanaci (67), 6:2 Blažinčić (72), 6:3 Galović (89-11m)

Objava FOTO: Spektakl u Pokupskom. Kupa šesticom ispratila Meštricu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.