Prijava

Vaša prijava

NK Posavec u nedjelju igra za Karla Sokača

[]

Budući da ponestaju novčana sredstva za skupu rehabilitaciju stradalog vratara, Karla Sokača, koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći u Križevcima, svoj obol prikupljanju sredstava u nedjelju će dati Nogometni klub Posavec.

Karlu su u nesreći koja se dogodila na Staru godinu stradali vratni kralješci, oduzete su mu obje noge i lijeva ruka. Već mjesecima, ovaj vratar Slaven Belupa, Dinama, Varaždina i Bjelovara nalazi se na rehabilitaciji u Varaždinskim Toplicama, gdje bi trebao ostati još najmanje 6 do 8 mjeseci. Skupu rehabilitaciju svojim prilozima dosad su pomogli brojni ljudi dobre volje, igrale su se i humanitarne utakmice, organizirali koncerti, ali, sredstva ponovno nedostaju.

-Hvala svima koju su pomogli i koji će pomoći mojem Karlu da se što bolje oporavi. Jedna kava danas nikome neće faliti, a njemu će svaka kuna dobro doći jer stvarno je skupa rehabilitacija i ostali troškovi oko toga. Ne dao Bog nikome ovakve patnje kroz koju on prolazi- kazao je tata Davor, koji kao i obitelj ne gubi nadu i optimizam.

Svoj obol rehabilitaciji odlučio je dati i Nogometni klub Posavec koji će cjelokupan prihod od nedjeljne utakmice protiv Vatrogasca dati za liječenje Karla Sokača.

-Pozivamo gledatelje da svojom nazočnošću pomognu u ovom humanitarnom činu. Uz prihod od ulaznice i cjelokupan prihod sa šanka dat ćemo za liječenje Karla Sokača. Možda nije puno, no svaka prikupljena kuna dobro će doći- poručili su iz Posavca.

Utakmica na igralištu u Leknenom igra se od 14,30 sati, a svi koji žele i mogu pomoći donacijom za liječenje mladog Karla to mogu učiniti račun: Karlo Sokač IBAN HR8824020063210271450.

Objava NK Posavec u nedjelju igra za Karla Sokača pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.