Prijava

Vaša prijava

Najbitnije od svega je da se pikado i dalje igra

[]

Iako vlada epidemija pikado se u Velikoj Gorici i dalje igra. Baza goričkih pikadista Chill Cafe koliko god je to moguće uspješno balansira između novonastale situacije i uživanja u igri, koja je primjerice u Zagrebu zaustavljena. Za razliku od metropole, lige pod okriljem županijskog pikado Saveza uspješno se odigravaju, a najbrojniji hrvatski klub ove je sezone postao Chill koji u tri lige ima čak šest ekipa s 40-ak aktivnih igrača. Podatak je to koji zaslužuje svaki respekt.

-Ima još zainteresiranih igrača koji će nam se vjerujem uskoro priključiti i uživati s nama. Ove sezone u Prvoj ligi igra Chill, u Drugoj ligi imamo Chill Out i Chill VG, dok su Trećoj ligi imamo Chill Bebe, Chill Juniore i Chill Brežane. Zastupili smo cijeli gorički kraj- kaže nam Ivano Krusha, kojeg raduje veliki interes za pikadom.

-Najbrojniji smo klub u državi, to je podatak za respekt- s ponosom će glavni gorički pikado majstor.

U Prvoj ligi koja ima devet klubova  Chill je trenutno na četvrtom mjestu s osam bodova, dok prvo mjesto u Drugoj ligi drži Chill Out.

-Dobro je to, nije loše. Malo smo oslabljeni, zbog privatnih obaveza igrača, no ja vjerujem kako u Prvoj ligi možemo dohvatiti jedno od prva tri mjesta, jer po igri to i zaslužujemo. Najbitnije od svega je da se pikado igra. Jednostavno neke pehare moramo uzeti, to nam je primarni cilj- zaključio je za kraj razgovora Ivano Krusha.

Objava Najbitnije od svega je da se pikado i dalje igra pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.