Prijava

Vaša prijava

Kurilovčani završili sa samoizolacijom, u subotu protiv Zagorca

[]

Dani bez nogometa ostali su iza nogometaša Kurilovca, koji su zbog pojave koronavirusa u vlastitim redovima morali u samoizolaciju. Iako su dečki bili razdvojeni, bez treninga se nije moglo te su trener Perica Vidak i kondicijski trener Ivan Zagorac razradili treninge koji su se odrađivali u domovima.

-Od jučer je kompletan igrački kadar na treningu, dok je nekolicina dečkiju s treninzima započela još u četvrtak. U međuvremenu, dečki su imali program po kojem su radili. Po onom što ja vidim, vidim da su se zaželjeli timskog rada, no vidjet ćemo u kakvom smo zapravo ritmu kada dođu utakmice- kaže nam trener Kurilovca Perica Vidak.

Iako su propustili tri kola, Kurilovčani su i dalje pri vrhu poretka. S 23 osvojena boda u deset odigranih utakmica drže treće mjesto, s pet bodova manje od vodećeg Jaruna. Povratak prvenstvenim obavezama momčad očekuje već u subotu kada u Kurilovcu gostuje šestoplasirani Zagorec iz Krapine.

-Kvalitetna momčad, koja se u međuvremenu pojačala Igorom Postonjskim. Morat ćemo dati sve od sebe kako bi nastavili onim putem na kojem smo bili. Neće biti lako, no vjerujem u kvalitetu momčadi, jer dosadašnji rezultati nisu bili slučajni- zaključio je Vidak.

Utakmica na SRC Udarnik igra se u subotu u 14,30 sati, dok sljedećeg vikenda u Kurilovec na Kup susret dolazi prvoligaš Osijek. Šteta, jedino što zbog epidemioloških uvjeta ovim utakmicama neće moći prisustvovati gledatelji.

Objava Kurilovčani završili sa samoizolacijom, u subotu protiv Zagorca pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.