Prijava

Vaša prijava

Josip Sesar: Mogu biti zadovoljan načinom na koji smo se vratili

[]

Košarkaši Gorice sjajnom predstavom protiv Škrljeva došli su do četvrte ovosezonske pobjede. Gosti iz Bakra ostali su zaleđeni na -38 (111:73), što je itekako dobar pokazatelj pred nastavak prvenstva, u kojem Goričane očekuje zgusnut raspored, nakon što su dva tjedna morali provesti u samoizolaciji.

-Nisam znao kako će to energetski izgledati, no imali smo smirenost i preciznost. Nakon svega što smo prošli i proživjeli mogu biti zadovoljan načinom kako smo se vratili. Sad nam slijedi daljnje energetsko dizanje momčadi- nakon sinoćnjeg susreta će trener Gorice, Josip Sesar, čije igrače u nedjelju očekuje susret protiv Borika u Zadru.

-Čeka nas jako zahtjevan mjesec. Vidjet ćemo jesmo li spremni. Idemo iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu i vidjet ćemo kako će biti. Mi što spremnije trebamo dočekati prvu narednu utakmicu, a onda dalje korak po korak- zaključio je Sesar.

U međuvremenu Goričani su saznali i raspored susreta ABA 2 lige, koja će se igrati turnirskim sustavom natjecanja. Odigrat će se ukupno tri turnira. Na prvom i drugom turniru odigrat će se po četiri kola, a na trećem preostalih pet.

Prvi turnir igra se od 8. do 18. studenoga u Zlatiboru u Srbiji. Jedini hrvatski predstavnik Gorica u 1. kolu 11. studenoga igra protiv Širokog (13 sati). Dva dana kasnije, 13. studenoga u 13 sati protiv banjalučkog Borca. U 3. kolu protivnik Goričanima je Helios, a u četvrtom Sloboda iz Užica.

Sustav natjecanja je jednokružan, a u doigravanje ide prvih osam momčadi.

Objava Josip Sesar: Mogu biti zadovoljan načinom na koji smo se vratili pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.