Prijava

Vaša prijava

FOTO: Mraclin preokrenuo Naftaš Ivanić, junak Ivan Kos

[]

U pomalo otužnoj atmosferi nogometaši Mraclina stigli su do pete uzastopne pobjede, čime je klub iz Nove grabe nastavio uzlazni rezultatski trend stigavši do trećeg mjesta, s pet bodova manje od vodećeg TOP-a. U današnjem susretu Mraclin je s 3:2 svladao Naftaš Ivanić.

Osim što je susret odigran po prohladnom i maglovitom vremenu, domaćin igrači po prvi puta otkako je kluba, ostali su lišeni podrške s tribina. Glas navijača nažalost, po svemu sudeći za ovu je jesen utihnuo, a jedini tko će se čuti su treneri i igrači.

Domaća momčad sjajno je otvorila utakmicu te je već zarana u sedmoj minuti pogotkom kapetana Ivana Kosa stigla do prednosti. Preokret je uslijedio do odlaska na odmor, jer gosti iz Ivanić-Grada preko Filipa Krsnika i Tina Ptičara preokreću rezultat u svoju korist. Josip Jurić u 57. minuti vraća stvari na početak. Jedan i druga strana tražila je put ka pobjedi, a kada se već činilo da će susret završiti podjelom bodova, u sudačkoj nadoknadi ukazao se kapetan Ivan Kos koji je svojim drugim pogotkom donio erupciju oduševljenja u otužnu Novu grabu.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 14. KOLO
NK MRACLIN – NK NAFTAŠ IVANIĆ 3:2 (1:2)
STRIJELCI: 1:0 I. Kos (7), 1:1 Krsnik (17), 1:2 Ptičar (22), 2:2 Jurić (57), 3:2 I. Kos (90)
NK MRACLIN: Marić, Petravić (od 72. M. Kos), Ivančić (od 85. Augustić), I. Kos, Domitrović, Onić, Jurić (od 77. Kolarić), Milatović, Skrbin (od 46. Vidović), Dandić (od 77. Desput), Šikić. TRENER: Marko Pancirov
NK NAFTAŠ IVANIĆ: Vrbanić, Čuni (od 77. Majer), Marić (od 64. Kelšin), Ptičar, Lasić (od 85. Vidović), Bilandžija, Krsnik, Starčić, Kletečki (od 85. Hadaš), Sabolić (od 85. Radoš), Miličević. TRENER: Ivica Blažević

Objava FOTO: Mraclin preokrenuo Naftaš Ivanić, junak Ivan Kos pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.