Prijava

Vaša prijava

Košarkaši Gorice otkazali prve utakmice ABA 2 lige

[]

Košarkaši Gorice ovoga su tjedna trebali po prvi puta u svojoj povijesti zaigrati na međunarodnoj sceni. Iako je postojala velika želja za odlaskom u Zlatiboru gdje su se trebale odigrati četiri utakmice ABA 2 lige, Goričani su zbog nemogućnosti odlaska na mjesto održavanja turnira bili preseljeni otkazati prve četiri utakmice, o čemu su se oglasili putem Facebooka

-Usprkos velikoj želji i iščekivanju prvog međunarodnog iskoraka našeg kluba, zbog nemogućnosti odlaska na mjesto održavanja turnira ABA 2 lige, prisiljeni smo otkazati prve četiri utakmice na Zlatiboru. Vjerujemo da ćemo se u nastavku sezone uspješno boriti za što bolje pozicije i napredak našeg kluba i igrača u međunarodnom okruženju. Prepoznajemo trud i ulaganja ABA lige i svih klubova kako suorganizatora tako i svih sudionika i veselimo se uskoro susretu na sljedećem turniru – priopćenje je iz KK Gorice.

Objava Košarkaši Gorice otkazali prve utakmice ABA 2 lige pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.