Prijava

Vaša prijava

Gorica preokretom u posljednjih pola sata do slavlja u Šibeniku

[]

U susretu 12. kola Prve HNL Gorica je kao gost preokretom svladala Šibenik s 3-1. Domaći su poveli preko Ampema, no u nastavku su Čabraja, Suk i Lovrić osigurali bodove gostima.

Utakmicu u Šibeniku obilježio je jak vjetar koji je u prvom poluvremenu pomagao domaćima, a u nastavku gostima. Šibenik je pomoć vjetra iskoristio za samo jedan pogodak i to u samom otvaranju dvoboja kada je Jurić lijepo proigrao Ampema koji je utrčao iza obrane Gorice te svladao Kahlinu.

Izjednačenje je stiglo u 61. minuti kada je Čabraja izveo udarac iz kuta koji je nošen vjetrom skrenuo prema vratima domaćih, preletio Labrovića i završio u mreži. Pred sam kraj dvoboja Gorica je stigla do još jednog gola nakon kornera. Lovrić je ubacio loptu u kazneni prostor domaćih, do nje je stigao Suk koji je snažnim udarcem s pet metara kompletirao preokret.

U posljednjoj minuti sudačke nadoknade pobjedu Gorice potvrdio je Lovrić koji je iskoristio činjenicu što su domaći jurnuli po poravnanje.

Objava Gorica preokretom u posljednjih pola sata do slavlja u Šibeniku pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.