Prijava

Vaša prijava

FOTO: Košarkaši Gorice poigrali se s Hermes Analiticom

[]

Nakon pomalo iznenađujućeg poraza od Furnira, košarkaši Gorice u večerašnjem susretu protiv Hermes Analitice nisu dozvolili iznenađenje. Simpatični gosti iz Zagreba tek su u uvodnih deset minuta bili u utakmici, štoviše poveli su s 5:0, da bi potom jednostavno polako nestajali s terena.

U takvoj konstelaciji snaga gorička je prednost neprekidno rasla. Na odmor se otišlo s +20 (54:34), a s trpanjem suparničkog koša Goričani su nastavili i u nastavku susreta, u kojem su na tri minute prije kraja tricom Borne Kapuste ubacili još jednom “stotku”.

Izuzev Marka Bakovića, kojeg je trener Josip Sesar poštedio obaveza, svi ostali igrači imali su podjednaku minutažu u kojoj je prvi strijelac momčadi bio Lovro Mazalin s 21 poenom. Dvocifreni su još bili Ivan Majcunić (10), Ivan Batur (13), Ante Mašić (13), Karlo Uljarević (17), Maj Kovačević (10) i Krešimir Ljubičić (16). Kod gostiju nešto bolji Dario Gazić s 14 ubačaja.

-Utakmicu smo otvorili pod dojmom tog poraza iz Dubrave, jer se osjetila nervoza. Već u drugoj četvrtini smo ulovili svoj ritam i do poluvremena riješili utakmicu. Dečki su odradili sjajni utakmicu i na tome im čestitam- o utakmici će trener Josip Sesar.

Budući da je zbog samoizolacije otpala utakmica protiv Alkara planirana za četvrtak, sutra je dan odmora, nakon čega slijedi priprema nedjeljnog susreta protiv Šibenke.

HT PREMIJER LIGA, 10. KOLO
KK GORICA – KK HERMES ANALITICA 113:67 (21:18, 33:16, 23:12, 36:21)
KK GORICA: Majcunić 10, Kalajžić 8, Mašić 13, Batur 9, Mazalin 21, Uljarević 17, Kovačević 10, Ljubičić 16, Baković, Kapusta 9. TRENER: Josip Sesar
KK HERMES ANALITICA: Brčić 5, Mileković 5, Filić 2, Kalpić 7, Svoboda 6, Ristovski 2, Gazić 14, Šutalo 2, Marcelić 6, Ćorić 2, Kordić 6, Perić 10. TRENER: Zvonimir Mravak

 

Objava FOTO: Košarkaši Gorice poigrali se s Hermes Analiticom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.