Prijava

Vaša prijava

FOTO: Zamet goričkim rukometašima nanio prvi ovosezonski poraz

[]

Svakoj seriji jednom dođe kraj. Onu rukometaša Gorice koji su do današnjeg susreta ostvarili pet pobjeda uz remi protiv Varaždina 1930. Očekivao se i u večerašnjem susretu protiv riječkog Zameta nastavak toga niza, no gosti sasvim zasluženo odnose bodove iz Velike Gorice. Zamet je na kraju slavio s uvjerljivih 37:31.

Gorica je odigrala dobrih uvodnih 10-ak minuta u kojima je imala i rezultatsku prednost. Nakon što su u 10. minuti golom Dominika Gala poveli 6:4 uslijedio je obrat, te Riječani do 23. minute serijom 9:1 imaju vodstvo 13:7. Bio je to pokazat će se kasnije odlučujući korak prema pobjedi.

Jednostavno u redovima Gorice ništa nije funkcioniralo onako kako je zamislio trener Andrija Nikolić. Obrana nije bila na očekivanoj razini, a kada je tome tako i inače pouzdanom vratarskom tandemu Sladoljev-Purić mnogo je lakše. A danas su nažalost, izostale i njihove obrane. Miksao je trener tražeći dobitnu kombinaciju, no jednostavno ništa se nije mijenjalo na bolje. Izostanak Lucijana Bure i Dominika Gala itekako se osjetio.

Tračak nade ukazao se kod gostujućeg vodstva 21:17 kada su domaći rukometaši imali napad za smanjenje na -3, no olako potrošena lopta gostima ponovno daje vjetar u leđa te novom mini serijom 4:0 odlaze na +8 (17:25) čime je i pitanje pobjednika bilo riješeno.
Renato Sulić i Leon Ljevar postigli su po 7 zgoditaka za Zamet, dok je s 10 zgoditaka najbolji strijelac Gorice bio Domagoj Grizelj.

PAKET24 PREMIJER LIGA, 10. KOLO
HRK GORICA – RK ZAMET 31:37 (12:18)
HRK GORICA: Ceković 3, Goričanec, Negran 4, Šalić, Čakarić 5, Purić, Grizelj 10, Sladoljev, Kraljević 3, Barišić, Svržnjak, Tomašić, Gal 6, Ljubić. TRENER: Andrija Nikolić
RK ZAMET: Zena, Zarev 6, Mozetić 2, Ljevar 7, Grgurević 4, Njegovan, Šehić 2, Sorić, Tomljanović 5, Car 4, Devčić, Sulić 7, Perkov, Huljić. TRENER: Milan Uzelac

Objava FOTO: Zamet goričkim rukometašima nanio prvi ovosezonski poraz pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.