Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gorica izgubila utakmicu zbog svojih promašaja

[]

Gorica je u odgođenoj utakmici 11. kola izgubila minimalno protiv Slaven Belupa, iako je imala nekoliko zicera nije uspjela niti jednom pogoditi mrežu odličnog Filipovića. Na terenu pokrivenom snijegom gosti su se bolje snašli i igrali su jednostavnije, a uobičajena gorička igra s mnogo dodira ovaj put u snježnim uvjetima nije bila učinkovita.

Gosti iz Koprivnice odigravali su uglavnom od prve i brzo su osvajali teren te su iz akcije u 54. minuti došli u vodstvo. Vrlo dobri Goda zaustavljen je prekršajem Steenvoordena na lijevoj strani, ubačaj na drugu vratnicu glavom je zahvatio Soldo i spustio je u bliži kut za 0:1! Nakon toga momčad gostiju i dalje je igrala svojim stilom te su discipliniranom obranom branili stečenu prednost.

Završni pritisak Gorice, pojačan izmjenama, mogao je uroditi plodom, ali najbolji strijelci domaćih, Lovrić i Mudrinski, nisu imali svoj dan i nisu pogodili prazna vrata iz neposredne blizine. Završna serija udaraca iz kuta donijela je domaćinu vrlo izgledne prigode za pogodak, ali gosti su se ipak obranili i tako se revanširali Gorici za poraz u prvom krugu.

Kompletna momčad gostiju zajedno s trenerom Stipićem oduševljeno je proslavila pobjedu bacajući se dva puta u snijeg.

HT PRVA LIGA, 11. KOLO 
HNK GORICA– NK SLAVEN BELUPO 0:1 (0:0)
Velika Gorica. Gradski stadion. Bez gledatelja. Srijeda, 02.12.2020., 17:05 sati. Sudac: Ivan Bebek (Rijeka). Pomoćnici: Mario Pepur i Vice Vidović (oba Split).
STRIJELAC: 0:1 Soldo (54)
HNK GORICA: Kahlina, Doka (od 76. Mitrović), Steenvoorden, Jovičić, Čabraja, Babec, Kalik, Suk (od 60. Dvorneković), Špikić (od 46. Dieye), Lovrić, Mudrinski (od 81. Hamad). Trener: Valdas Dambrauskas
NK SLAVEN BELUPO: Filipović, Božić, Goda, Mlinar, Etoundi (od 33. Knoll, od 87. Suarez), Glavčić (od 87. Prce), Paracki, Soldo, Lulić (od 87. van Bruggen), Bogojević, Krstanović (od 73. Boakye). Trener: Tomislav Stipić

Objava FOTO: Gorica izgubila utakmicu zbog svojih promašaja pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.