Prijava

Vaša prijava

Hrvoje Ceković povukao Goricu do slavlja u Dubravi

[]

U zaostalom susretu 5. kola Paket 24 Premijer lige Gorica je pobijedila Dubravu 23:22, i ponovno se vratila na vrh ljestvice.

Gosti su se od početka postavili s autoritetom. Nakon šest minuta igre već su imali plus tri (1:4). Još šest minuta trebalo je domaćinu da uhvati priključak i stigne do izjednačenja (5:5). Do kraja prvoga dijela imali smo još četiri izjednačenja. Ali posljednjih pet minuta ipak je mirnije i bolje odigrala Gorica i u svlačionicu odnijela dva razlike (11:13).

Gosti su vodili i cijelo drugo poluvrijeme. Nije to bila prevelika prednost (najviše tri razlike), ali im je omogućavala da ipak igraju nešto mirnije i racionalnije. Dubrava se silno trošila u stizanju tog rezultata. I konačno su u tijesnoj završnici uspjeli izjednačiti na 22:22, jednu minutu i 15 sekundi prije kraja. Dugo je trajao posljednji napad Goričana. Na kraju su u prebrojavanju pronašli slobodnog Paola Kraljevića koji zabija za pokazalo se konačnih 22:23. Nakon minute predaha Dubrava je imala još 19 sekundi za izjednačenje. Ali nisu najbolje organizirali taj napad, pa je zadnji udarac Ante Ivankovića, uz blok gorički vratar lako zaustavio.

Po pet pogodaka za Dubravu dali su Karlo Godec i Ante Ivanković. Dominik Marković je imao 11 obrana. Kod Gorice najefikasniji Hrvoje Ceković s osam pogodaka. Pet je dao Bruno Negran.

Objava Hrvoje Ceković povukao Goricu do slavlja u Dubravi pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.