Prijava

Vaša prijava

FOTO: Miljenku Rojcu Povelja za životno djelo

[]

Povodom Dana Grada Velike Gorice na svečanoj akademiji zaslužnim pojedincima dodijeljena su javna priznanja koja su im uručili vršitelj dužnosti gradonačelnika Ervin Kolarec i predsjednik Gradskog vijeća Neven Karas.

Povelju za životno djelo primio je Miljenko Rojc koji je već je 50 godina prisutan u gospodarskom, političkom, kulturnom i sportskom životu grada.

-Svi mi potrošili smo dobar dio svoga života, ideja i zadovoljstva za ova nastojanja za koja smo primili nagrade. Želim da nam ove nagrade budu daljnji poticaj pogotovo ovim mladima, da učine još mnoga djela za naš grada i zajednicu- u ime svih nagrađenih kazao je Miljenko Rojc-Braco.

Nagrada s likom Franje Lučića uručena je Tomislavu Mirku Špoljaru, Verici Krajnović, Udruzi pripadnika 153. brigade HV – Velika Gorica te posthumno Anki Šafran. Nagrada s likom Nikole Škrlca Lomničkog uručena je posthumno Kreši Hubaku i Stjepanu Kosu, a Nagradu s likom „Krčkih vrata“ primili su Željka Mačak Šafranko, Mladen Čunčiću i Ivan Palčić. Josip Škof primio je nagradu „Zlatna turopoljska podgutnica“, a Marija Šapina i Civilna zaštita Grada Velike Gorice nagradu „Turopoljsko srce“.

Objava FOTO: Miljenku Rojcu Povelja za životno djelo pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.