Prijava

Vaša prijava

Proračun Općine Orle za 2021. godini veći od 23 milijuna kuna

[]

Pred nama je ambiciozan proračun- poručio je nakon izglasavanja proračuna za 2021. godinu načelnik Orla Ervin Vujica.

Usvojeni proračun kojeg su podržali svi vijećnici iznosi 23.434.000,00 kuna, a u njemu se nalaze sve najvažniji projekti i programi koji će uvjeren je načelnik uspjeti realizirati.

-Proračun je sličan ovogodišnjem i u njemu se nalaze svi naši najvažniji projekti. U prvom redu to je poslovna zona i izgradnja dječjeg vrtića. Između ostaloga proračun je i socijalno osjetljiv jer u njemu su sve dosadašnje komponente od pomoći udrugama, sufinanciranje prijevoza, stipendije, božićnice i ostalo- kazao je načelnik Vujica koji vjeruje kako će se većina stavki uspjeti realizirati.

-Proračun je ambiciozan, ali i realan. Posla je puno i već sada mogu reći kako će se dosta raditi. Bitna stavka nam je povlačenje EU sredstava- zaključio je načelnik.

Inače, sinoćnja sjednica pod predsjedanjem Andrije Ščrbaka održana je u Društvenom domu u Bukevju, kako bi se mogle zadovoljiti propisane epidemiološke mjere.

Objava Proračun Općine Orle za 2021. godini veći od 23 milijuna kuna pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.