Prijava

Vaša prijava

Zoran Zekić novi trener HNK Gorice!?

[]

Novi trener Gorice trebao bi postati Zoran Zekić. Bivši trener Osijeka i moldavskog Šerifa, dobio je posao ispred bivšeg Hajdukovog trenera Siniše Oreščanina, tvrdi Dalmatinski portal, a na klupi će zamijeniti Valdasa Dambrauskasa, koji se jutros oprostio od kluba.

Nekadašnji napadač Kamen Ingrada i Dinama bez posla je od listopada prošle godine kad je iznenađujuće napustio klupu moldavskog kluba s kojim je nedugo prije otkaza postao klupski rekorder. Naime, nanizao je 14 uzastopnih pobjeda u prvenstvu, no par mjeseci uoči isteka ugovora sporazumno ga je raskinuo i otišao na burzu. U Tiraspolu je bio godinu i pol dana u drugom mandatu, a između dva angažmana na klupi Šerifa, radio je u Osijeku.

U Gorici su trenutačno u tijeku razgovori o nasljedniku Valdasa Dambrauskasa, koji se jutros službeno rastao s klubom i preselio u bugarski Ludogorec. Jutros se pojavila glasina kako će novi šef sigurno biti domaći stručnjak, a ova glasina koju donosi Dalmatinski to i potvrđuje. U uskom krugu kandidata navodno je bio i bivši Hajdukov šef Siniša Oreščanin.

Objava Zoran Zekić novi trener HNK Gorice!? pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.