Prijava

Vaša prijava

SINIŠA OREŠKOVIĆ KRENUO S HNK GORICOM: Pokušat ću napraviti korak dalje

[]

Okupljanjem na Gradskom stadionu, rastankom s bivšim trenerom Valdasom Dambrauskasom i prvim sastankom s novim trenerom Sinišom Oreščaninom, HNK Gorica započela je pripreme za proljetni dio sezone. Uvodnu riječ na sastanku s igračima održao je Nenad Črnko, po novome “predsjednik engleskog tipa”, budući da će u narednom razdoblju odrađivati i dio poslova sportskog direktora, u suradnji s Igorom Krlićem i Filipom Šelendićem.

-Moja je želja barem zadržati razinu koju je postavio trener Dambrauskas, koji je radio jako dobar posao, ali i pokušati napraviti korak dalje– kazao je novi strateg turopoljskog prvoligaša, koji je danas odradio i prvi trening.

Na prvom treningu nije bilo oporavljenika Matthewa Steenvoordena i Younesa Delfija, a priključili su se 18-godišnji crnogorski napadač Vlado Gajić i 20-godišnji veznjak Josip Marinić iz Kurilovca. U narednih tjedan dana momčad će trenirati u Velikoj Gorici, a 11. siječnja odlazi se na pripreme u Medulin, gdje će se 14. ili 15. siječnja odigrati i prijateljska utakmica. U Medulinu će momčad dočekati i proljetni start prvenstva, koji se otvara 19. siječnja gostovanjem u Puli kod Istre 1961.

Objava SINIŠA OREŠKOVIĆ KRENUO S HNK GORICOM: Pokušat ću napraviti korak dalje pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.