Prijava

Vaša prijava

Radnikovci se opraštaju od Marina Pucara: Bio je sjajan čovjek, uvijek za zabavu i šalu

[]

Iznenadna smrt Marina Pucara, koji je jučer uslijed teške bolesti preminuo u 50. godini, rastužila je i njegove suigrače iz Radnika. Malo je poznato, kako je Pucar osim karijere uspješnog menadžera, u ranoj mladosti bio i vratar, koji je dio svoje sportske karijere proveo u Velikoj Gorici, u redovima Radnika, u njegovim prvoligaškim danima.

Pucar je u Velikoj Gorici proveo godinu i pol dana, a ostat će upamćen kao vratar koji je branio u susretu protiv Hajduka, kada je na Radnikovom stadionu bilo 7 tisuća gledatelja.
-Mogu samo reći kako je Marin bio zabavan za ekipu i društvu. Brzo se uklopio u novu sredinu i naše društvo- kaže nam Dubravko Hrkovac, koji je s Marinom ostao u kontaktu svih ovih godina.

Na promociji Radnikove monografije – Marin Pucar sasvim desno

-Prilikom izdavanje monografije o Radniku, Marin je dao itekako veliki obol. Osim što je sve potpomogao financijski, dao nam je i veliku logističku potporu- kaže Hrkovac, koji je obitelji u ime Radnika ovim putem uputio izraze sućuti.

Osim Hrkovca, Pucarovi suigrači u tim su godinama bili; Terseglav, Livada, Štoos, Domitrović, Pavlica, Knapić, Tomčić, Cvetko, Marušić i brojni drugi.

Objava Radnikovci se opraštaju od Marina Pucara: Bio je sjajan čovjek, uvijek za zabavu i šalu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.