Prijava

Vaša prijava

Batur sa zvukom sirene za slavlje Gorice u Sinju

[]

Košarkaši Gorice uspjeli su se izvući iz ponora i upisati pobjedu na vrućem terenu u Sinju. Srećom, Maligana u dvorani zbog epidemiološke situacije nije bilo, što je uvelike pripomoglo Goričanima u infarktnoj završnici u kojoj je pobjednik odlučen sa zvukom sirene.

Za veliko slavlje Goričana 74:73 pobrinuo se Ivan Batur koji je ubacio tricu sa zvukom sirene. Prije toga je Echols promašio prvo slobodno bacanje, a nakon drugog ubačaja Gorica je jurnula prema sinjskom košu i rastužila domaću momčad koja je bila jako blizu pobjede.

Odigrali su Sinjani dobru utakmicu, u kojoj su Goričane u prvom dijelu sveli na svega 24 ubačaja. Imali su domaći košarkaši i u nekoliko navrata +11 u prvom dijelu, no od sredine treće četvrtine Gorica je uhvatila priključak i stalno puhali domaćim košarkašima za vrat, koji su bili u konstantnoj minimalnoj prednosti, koju na kraju nisu uspjeli obraniti.

Echols s 21 i Kučan s 13 koševa bili su najbolji kod Alkara, dok je Kalajžić ubacio 12 za Goricu, kod koje su dvocifreni još bili Batur, Mazalin i Mašić s 11, dok je 10 poena ubacio Ljubičić.

Objava Batur sa zvukom sirene za slavlje Gorice u Sinju pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.