Prijava

Vaša prijava

VIDEO/FOTO: Na Cerovski Vrh stigli prvi montažni objekti

[]

Tjedan dana nakon što su na Cerovskom Vrhu započeli pripremni radovi za postavljanje montažnih objekata, prvi objekti danas su se počeli postavljati, kako bi se obiteljima koje su ostale bez krova nad glavom osigurao što adekvatniji uvjeti za život.

-Ovdje ćemo smjestiti pet obitelji, a dalje poduzimamo radnje da ovi ljudi imaju što bolje uvjete za život- istaknuo je v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Nakon postavljanja montažnih kućica grad će vrlo brzo, kaže, u sanaciju i adaptaciju objekata ili pak njihovo rušenje, kako bi pripremili teren za izgradnju.

-O rokovima je uvijek nezgodno govoriti, no kroz godinu dana građani bi se mogli vratiti u novoobnovljene kuće- naglasio je Ačkar.

Direktor VG komunalca Jurica Mihalj kazao je kako su pripreme terena za postavljanje kućica tekle po planu, no bilo je problema zbog nepostojanja komunalne infrastrukture.

Stambeni objekti izgrađeni su u Mraclinu, u tvrtki Kova koja je za velikogoričko područje proizvela dvadesetak kontejnera, dok njih 60 izrađuju za područje Gline i Petrinje.

Objava VIDEO/FOTO: Na Cerovski Vrh stigli prvi montažni objekti pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.