Prijava

Vaša prijava

Mislav Čunčić i Marin Matoš napustili Kurilovec i pristupili Zagorcu

[]

Nogometaši Kurilovca znatno oslabljeni ulaze u nastavak prvenstva 3. HNL-Središte. Nakon što ih je napustio trener Perica Vidak, promjene su se dogodile i u igračkom kadru.

Kapetan Mislav Čunčić i jedan od najiskusnijih igrača Marin Matoš pojačali su konkurenta iz Krapine, Zagorec, koji njihovim angažiranjem pokazuje ozbiljnost napada na 2. HNL.

-Izašli smo igračima u susret nakon što nam je Zagorec uplatio odštetu. Žao nam je što nismo mogli zadržati kapetana i ponajboljeg igrača no tako je to u sportu. Ovim putem im se ispred kluba zahvaljujem na svemu što su učinili za Kurilovec- kazao je član Uprave kurilovečkog trećeligaša Filip Gabelica.

Predsjednik Dražen Vujnović potvrdio nam je kako je klub u pregovorima s potencijalnim pojačanjima, što bi se trebalo definirati do kraja tjedna, a svi u klubu s nestrpljenjem očekuju i odluku Stožera o popuštanju mjera kada je u pitanju sport, kako bi se moglo krenuti s trenažnim aktivnostima.

Objava Mislav Čunčić i Marin Matoš napustili Kurilovec i pristupili Zagorcu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.