Prijava

Vaša prijava

LOVRO MAZALIN UOČI ABA2 LIGE: Spremni smo da na najbolji način prezentiramo naš klub u međunarodnom okruženju

[]

Poslije domaćih prvenstvenih utakmica u kojima su zabilježili pet vezanih pobjeda pred košarkašima Gorice prvi je iskorak na međunarodnu scenu. Nakon što su zbog problema s koronavirusom propustili prvi balon ABA2 lige, pred Goričanima su ovoga tjedna tri utakmice u Banja Luci.

Prva utakmica na rasporedu je danas, protiv vodećeg Studentskog centra iz Podgorice.

-Sretni smo što smo došli u Banja Luku na ovaj turnir. Očekuje nas jedan jako ozbiljan protivnik o čemu najbolje govori stanje na tablici. Mi ćemo se nesumnjivo jako dobro pripremiti za utakmicu. Morat ćemo biti izuzetno koncentrirani i pametno odigrati s puno agresivnosti. Protivnik je kvalitetan i spreman kazniti svaku našu grešku. Jedva čekamo utakmicu i spremni smo da na najbolji način prezentiramo naš klub u međunarodnom okruženju- istaknuo je Lovro Mazalin.

Utakmica je na rasporedu u 17 sati, a prijenos je na Arena sportu 1. Osim Podgoričana, Goričane očekuju još utakmice protiv Rabotničkog iz Skopja i Lovćena 1947.

Objava LOVRO MAZALIN UOČI ABA2 LIGE: Spremni smo da na najbolji način prezentiramo naš klub u međunarodnom okruženju pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.