Prijava

Vaša prijava

Pokupsko i Kravarsko oslobođeni plaćanja struje i televizijske pretplate

[]

Stanovnici četiri grada i 10 općina Sisačko-moslavačke županije te dvije općine Zagrebačke županije bit će od siječnja do kraja ožujka oslobođeni plaćanja troškova električne energije i pristojbe HRT-u i to bez obzira na stupanj pretrpljene štete.

U Zagrebačkoj županiji tih su obveza oslobođeni stanovnici općina Pokupsko i Kravarsko.

Podsjetimo, Vlada je na sjednici u ponedjeljak odlučila kućanstva na potresom stradalom području osloboditi plaćanja struje i grijanja za siječanj, veljaču i ožujak, kao i plaćanja RTV pretplate.

HEP je tako zadužen da stanovnike na potresom stradalim područjima čiji su objekti oštećeni, oslobodi plaćanja struje za siječanj, veljaču i ožujak, kao i plaćanja premještanja priključka s oštećenih objekata na privremene, te kasnijeg premještanja na nove odnosno obnovljene objekte.

Vlada je isto tako odlučila i da kućanstva stradala u potresu čiji su objekti pretrpjeli štetu i/ili oni za koje je osiguran privremeni zamjenski smještaj na potresom pogođenom području budu oslobođeni naplate RTV pristojbe te je zadužila HRT za provedbu.

Objava Pokupsko i Kravarsko oslobođeni plaćanja struje i televizijske pretplate pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


14. dan mimoza – uključite se virtualno

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike