Prijava

Vaša prijava

Gorica se vraća domaćim obavezama, večeras gostovanje kod Adria Oil Škrljeva

[]

Košarkaši Gorice s uspjehom su odradili prve utakmice ABA 2 lige. Nakon što su propustili prvi balon zbog problema s koronavirusom, na drugom turniru u Banja Luki Goričani su pokazali da nisu zalutali u ovo društvo. Dvije pobjede i jedan poraz mogu zadovoljiti trenera Josipa Sesara, čiji su se igrači prezentirali u dobrom svjetlu. Led je probijen utakmicom protiv vodećeg Studentskog centra koji je u završnici minimalno slavio, da bi potom košarkaši Gorice bez borbe slavili protiv Rabotničkog, te u posljednjoj utakmici protiv Lovćena 1947.

Povratkom kući, sve misli su ponovno uperene u domaće prvenstvo, jer Goričane sada očekuju tri susreta u tjedan dana; gostovanje kod Adria Oil Škrljeva, domaći susret protiv Sonik Puntamike, te gostovanje kod Hermes Analitice. Prvi ispit na rasporedu je već večeras u 18 sati u Mravincima kod Adria Oil Škrljeva.

-Sada se ponovno okrećemo domaćem prvenstvu. Slijedi nam utakmica protiv Adria Oil Škrljeva i nadamo se da možemo nastaviti dobar niz. Oni su jako dobra ekipa i očekujemo sigurno težu utakmicu nego što je bila protiv istog suparnika u prvom dijelu prvenstva. No, nadamo se da ćemo se i s ovog teškog gostovanja vratiti s nova dva boda- kazao je u najavi utakmice gorički kapetan Ivan Majcunić.

Objava Gorica se vraća domaćim obavezama, večeras gostovanje kod Adria Oil Škrljeva pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.