Prijava

Vaša prijava

U Kravarskom je potrebno 440 statičarskih pregleda objekata

[]

U Kravarskom je održan 5. koordinacijski sastanak s članovima Vijeća i predstavnicima mjesnih odbora Općine Kravarsko. Na sastanku su svi predstavnici mjesnih odbora dostavili izvješća o tome što je u proteklih mjesec dana napravljeno u svrhu hitnih sanacija šteta od potresa na području njihovih mjesnih odbora.

Također, svi su dobili zaduženje ispitati po svojim naseljima kakve su još potrebe za dodatnim radovima i aktivnostima onih mještana čiji su objekti oštećeni a ciljem da se ti objekti dovedu u stanje da se u njima može stanovati.

-Obavještavamo sve koji su počeli ili žele sami krenuti u sanaciju/adaptaciju manjih nastalih šteta uslijed potresa da sav potreban građevinski i ostali materijal mogu dobiti preko Općine Kravarsko. Oni koji su već kupili materijal za hitnu sanaciju mogu se javiti u Općinu Kravarsko s računima. Napominjemo da je svu nastalu štetu potrebno fotografirati- istaknuli su iz Općine Kravarsko, gdje je do sada prijavljena potreba za pregledom statičara za 440 objekata putem online aplikacije te su statičari pregledali oko 42 posto prijavljenih objekata.

-Svatko može putem telefona provjeriti u Općini Kravarsko da li je njihov objekt unesen u sustav- ističu iz Općine.

Objava U Kravarskom je potrebno 440 statičarskih pregleda objekata pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.