Prijava

Vaša prijava

Mraclin kreće u utorak, Ivan Cerovski i Marko Novaković prva pojačanja

[]

Nogometaši Mraclina najugodnije su iznenađenje Jedinstvene županijske lige. Jesensku dionicu prvenstva, Mraclin je okončao kao trećeplasirani sastav lige, s tri boda manje od vodećeg Samobora, dok drugoplasirani TOP ima dva boda manje.

Marko Pancirov koji je u Mraclinu proveo posljednje dvije godine zimus se pomalo neočekivano rastao s klubom iz Nove grabe, koji je rješenje na trenerskoj klupi pronašao u vidu Damira Milanovića i Marija Škrablina koji će momčad okupiti u utorak, 2. veljače. Što se igračkog kadra tiče prevelikih promjena neće biti, za sada na pripreme dolazi tek jedno novo ime, Ivan Cerovski.

Cerovski u Mraclin, dolazi iz NK Mladost Buzin, a ranije je branio boje Odre, Dinama (Odranski Obrež), Gorice, Hrvatskog dragovoljca i Mladosti (Donji Dragonožec).

-Ivan je igrač sredine terena, te se nadamo da će svojim dobrim igrama donositi radost našim vjernim navijačima- poručili su iz NK Mraclin.

Uz Cerovskog, redove Mraclina pojačao je i Marko Novaković koji stiže iz četvrtoligaša Čazme.

Objava Mraclin kreće u utorak, Ivan Cerovski i Marko Novaković prva pojačanja pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.