Prijava

Vaša prijava

Meštrica s velikim ambicijama ulazi u nastavak prvenstva

[]

Nogometni niželigaši s velikim su nestrpljenje dočekali dozvolu Stožera kako bi mogli započeti s trenažnim aktivnostima. Odrazilo se to i na prijelazni rok, koji su kod niželigaša nadasve zanimljivi, a ponekad i nepredvidljivi. No, tko da više, dobit će bolje igrače, za koje čelnici klubova vjeruju kako im mogu pomoći u realizaciji zacrtanih ciljeva.

Naročito prometno posljednjih je dana u Meštrici, koja nakon što je ljetos vlastite redove pojačala Marijom Skorinom, Ivanom Britvecom i Pavlom Galovićem, ove zime Uprava kluba odlučila je angažirati još kvalitetnih imena za ovaj rang natjecanja. Prije svega momčad iz Gornje Lomnice pojačao je Bruno Augustić koji dolazi iz Mraclina, Ivan Matanović iz Vatrogasca, Marko Ćevid iz Mraclina, a kao rezerva klupskoj legendi Ivanu Mihalinčiću doveden je Marko Juratović.

Po svemu sudeći, Meštrica u proljetni dio prvenstva ulazi s visokim ambicijama. Vodeći Kloštar ima 29 bodova, dok Meštrica na šestom mjestu ima 24 boda. Koliko je liga izjednačena najbolje pokazuje podatak kako se osam momčadi gornje polovice poretka nalazi u samo šest bodova zaostatka.

Objava Meštrica s velikim ambicijama ulazi u nastavak prvenstva pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.