Prijava

Vaša prijava

Marko Pancirov krenuo s nogometašima Kurilovca. Predan zahtjev za drugoligaškom licencom

[]

S pripremama za proljetni dio prvenstva započeli su nogometaši Kurilovca koje će u proljetni dio prvenstva povesti novi strateg-Marko Pancirov, koji je na SRC Udarnik došao iz Mraclina. Već na samom startu Pancirov se suoči s problemom, jer momčad su tijekom zimske stanke napustili iskusni Marin Matoš i Mislav Čunčić koji su preselili u redove rivala iz Krapine, Pavlak je otišao u vinkovačku Cibaliju, Althaler u Lučko, kod bivšeg trenera Kurilovca Perice Vidaka, a Kurilovec je napustio i Tominac.

-Dugo smo bili bez nogometa, no hvala Bogu to je iza nas i sada idemo u treninge- započeo je razgovor trener Marko Pancirov pred kojim je sada veliki izazov.

-Izazov je veliki, ali u principu to sam i tražio. Prihvatio sam to, iako nije idealna situacija. Sada sam došao u sređen klub, u momčad koja je jesenas napravila fantastične rezultate, upravo zbog toga još je teže doći. Uvijek je lakše kada spašavate stvari i popravljate ako ne ide dobro. Sve u svemu veliki izazov- kaže nam Pancirov, čiju je momčad za sada pojačao jedino Adžić.

Do prvenstvenog starta momčad će svakodnevno trenirati na SRC Udarnik, a u planu je i odigravanje više prijateljskih utakmica, od kojih je prva na rasporedu već sutra protiv Jaruna, nakon čega slijedi dvoboji protiv Hrvatskog dragovoljca, Bana Jelačića, Moslavine, petrinjske Mladosti i Mraclina.

Na prvom treningu zatekli smo i predsjednika Dražena Vujnovića koji nam je potvrdio kako je klub zatražio drugoligašku licencu, što potvrđuje i visoke ambicije u proljetnom dijelu prvenstva.

-Mi ne očekujemo ništa manje nego do sada. Bez obzira na odlaske standardnih igrača, dolaskom Adžića i dovođenju još dvojice igrača s kojima smo u pregovorima vjerujem da ćemo imati dobru momčad. Zahtjev za licencom za 2. HNL smo predali, a samim time želimo na vrh ako nam se za to ukaže prilika. Teren će sve pokazati- ispričao nam je predsjednik Dražen Vujnović.

Objava Marko Pancirov krenuo s nogometašima Kurilovca. Predan zahtjev za drugoligaškom licencom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.