Prijava

Vaša prijava

Kupa krenula s pripremama

[]

Nogometaši i uprava županijskog prvoligaša Kupe iz Pokupskog, poput svih nogometnih amatera, jedva su dočekali dvomjesečni prekid svih aktivnosti. Iza Kupe je odličan jesenski rezultat; momčad trenera Miroslava Lukinića dijeli drugo mjesto s Lonjom, s tri boda zaostatka za jesenskim prvakom Kloštrom, s tim da Kupa ima utakmicu manje.

Uprava kluba nije postavila nikakav rezultatski imperativ pred trenera Miroslava Lukinića i ekipu, ali nitko u klubu ne sumnja da će dečki dati sve od sebe da ponove jesenski rezultat. Za sada nitko od igrača nije zatražio istupnicu i poželio otići iz kluba, dok će konkurenciju dodatno zaoštriti Marko Brajković i Ivan Klasnić, koji su zbog ozljeda propustili prvi dio sezone.

Za sastav trenera Miroslava Lukinića u proljetnom dijelu sezone konkurirat će tako; Bašić, Belečić, J. Brajković, M. Brajković, D. Grahovac, K. Grahovac, I. Klasnić, L. Klasnić, Kostadin, Kušević, Kuzmić, Pirša, Ruklić, Ti. Sečenj, To. Sečenj, Srbić, Šandor, Šestak, I. Petković, M. Petković, Poturica, D. Vranešić, M. Vranešić, Turković i Zlodi.

U planu su tri treninga tjedno i prijateljske utakmice protiv Poleta iz Buševca i Jamnice iz Pisarovine, a do početka prvenstva 7. ožujka, Kupa bi trebala odigrati i Kup utakmicu protiv Turopolja, kao i zaostalu prvenstvenu utakmicu protiv Lonje.

Objava Kupa krenula s pripremama pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.