Prijava

Vaša prijava

POLICIJA U VELIKOJ GORICI UPALA U STAN DILERA: Imali su što za vidjeti

[]

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni s ciljem proizvodnje i preprodaje marihuane, u stanu na području Velike Gorice, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu.

Pretragom stana na području Velike Gorice policijski službenici su pronašli tri improvizirana laboratorija s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka, ukupno 48 stabljika marihuane visine od 8 do 170 cm, 1.116,7 grama marihuane pakirane u pet omota, 190,5 grama hašiša pakiranog u pet omota, digitalnu vaga s tragovima droge te novac za koji postoji osnova sumnje da je pribavljen preprodajom droge.

Objava POLICIJA U VELIKOJ GORICI UPALA U STAN DILERA: Imali su što za vidjeti pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.