Prijava

Vaša prijava

Nakon Čabraje i Špikić u Dinamu

[]

Dario Špikić nakon dvije i pol godine izbivanja ponovno je igrač Dinama. Bivši junior kluba danas je potpisao višegodišnji ugovor s plavima, a do daljnjega će ostati na posudbi u Gorici.

U Dinamu ga čeka poznato okruženje jer Špikić je još od svoje osme godine bio član maksimirske omladinske škole, a pune dvije sezone, od ljeta 2016. do 2018. godine, nastupao za Dinamo II u Drugoj HNL gdje mu je suigrač između ostalih bio i Marijan Čabraja, koji je također ovoga tjedna potpisao ugovor s Dinamom.

Po odlasku iz Maksimira u ljeto 2018. pristupio je Hajduku gdje je uglavnom nastupao za drugu momčad. Za udarni je sastav splitskoga kluba upisao jedan nastup u HT Prvoj ligi. Jesenski dio prošle sezone također je proveo u Hajduku II da bi u siječnju 2020. prešao u Goricu.

– Jako sam sretan zbog ovog trenutka. Dinamo je moj klub, tu sam proveo cijelo djetinjstvo, osvajao sam brojne trofeje u mlađim kategorijama i igrao sam i u elitnoj Ligi prvaka mladih. Sigurno da iz tog perioda pamtim puno lijepih trenutaka. Zahvaljujem upravi Dinama na iskazanom povjerenju. Do kraja sezone borit ću se na terenu za Goricu, kao što sam i do sada, a zatim me čeka povratak u zagrebački klub – rekao je Špikić nakon potpisa ugovora.

Objava Nakon Čabraje i Špikić u Dinamu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.