Prijava

Vaša prijava

MARIO SKORIN, trener NK Meštrica: Materijala ima, a rezultati će se vidjeti

[]

Nogometaši Meštrice s velikim ambicijama ulaze u proljetni nastavak prvenstva Prve županijske lige-Istok. Na polovici prvenstva momčad zauzima šesto mjesto s 24 osvojena boda. Vodeći Kloštar ima dostižnih pet bodova prednosti, a kako bi momčad bila što konkurentnija zimus je stiglo šest novih igrača, koji će dodatno osnažiti konkurenciju u momčadi.

-Šimunović i Radaš su povratnici u sastav, a novi igrači su Juratović, Matanović, Augustić i Ćevid. Radaš i Ćevid će znatno ojačati stoperske pozicije. Šimunović se može koristiti na više pozicija (stoper, bok). Matanović će ojačati sredinu terena, dok će Augustić poboljšati napad. Materijala ima , a rezultati će se vidjeti- poručuje trener-igrač Mario Skorin.

Meštrica je poput većine klubova jučer odigrala prvu trening utakmicu. Protivnik je bila Lomnica, a rezultat utakmice je bio 3:3. Dvostruki strijelac za Meštricu bio je Augustić, a jednom se među strijelce upisao Skorin.

Objava MARIO SKORIN, trener NK Meštrica: Materijala ima, a rezultati će se vidjeti pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.