Prijava

Vaša prijava

PERICA VIDAK iz Makarske: Atmosfera je odlična i veliko je zadovoljstvo raditi

[]

Ove zime Perica Vidak odlučio je učiniti novi iskorak u svoj trenerskoj karijeri, te je na opće iznenađenje svih napustio klubu Kurilovca, gdje je unazad dvije i pol godine radio sjajne stvari. Priliku za novi napredak vidio je u Lučkom, s kojim se trenutno nalazi na osmodnevnim pripremama u Makarskoj.

-Zatekao sam zaista grupu igrača koja je predana radu i ono najvažnije ima veliki broj mladih igrača koji posjeduju veliku želju za daljnjim napretkom. Dečki su odlično reagirali na nas i u samom startu smo se odlično kliknuli, tako da je unutar momčadi zaista odlična atmosfera te je veliko zadovoljstvo raditi. Klub ima realnu i zdravu ambiciju i prije svega se zamaramo isključivo sami sa sobom i načinom na koji radimo. Momčad je kombinacija mladih i nekoliko iskusnih igrača što je po meni za ovaj rang idealna kombinacija- rekao nam je Vidak, kojeg smo kontaktirali u pauzi između dva treninga.

-Što se samog pripremnog perioda tiče odrađujemo za sada sve po planu i ide sve u najboljem mogućem redu, osim onih klasičnih nogometnih problema nakon treninga i same prevencije od neke ozljede. Trenutno se nalazimo na osmodnevnim pripremama u Makarskoj i zaista mogu reći da su uvjeti i smještaj zaista na visokoj razini i baš nam je veliko zadovoljstvo da smo ovdje. Na pripremama su 24 igrača i šest članova stožera. Treniramo dva puta dnevno, a u planu su nam tri utakmice- o pripremama će Vidak, uz kojeg su u stručnom stožeru još Miljenko Kumić, Zlatko Gajski i Karlo Kečkeš.

Uz novog trenera Lučko je zimus angažiralo četiri igrača, a trener Vidak ne krije zadovoljstvo igračkim kadrom.

-Što se igračkog kadra tiče osobno sam zadovoljan, jer mislim da imamo veliki broj igrača koji posjeduju potencijal za dodatni iskorak, ali isto tako i dio iskusnog dijela momčadi koji je karakterno odličan i pomaže tim mladim dečkima da idu u pravome smjeru. Doveli smo za sada četiri igrača i još postoji mogućnost za dodatnim dolascima. Klub će izaći s pojačanjima u narednim periodu i dečki su s nama već u treningu i već sada mogu reći da su svi dečki koji su nam došli pun pogodak- za kraj će Vidak.

Objava PERICA VIDAK iz Makarske: Atmosfera je odlična i veliko je zadovoljstvo raditi pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.