Prijava

Vaša prijava

JOSIP TADIĆ, trener NK Mladost: Odlična tekma na Meštrici

[]

Nogometaši Mladosti iz Obrezine odličnim pristupom i igrom tijekom svih 90. minuta sasvim zasluženo je nadigrao domaću Meštricu. Konačnih 7:1 najbolje opisuje htijenje, želju, ali i voljni moment momčadi Josipa Tadića, koja ne krije ambicije glede ulaska u Jedinstvenu županijsku ligu.

-Bili smo u gotovo najjačem sastavu protiv kombiniranog sastava domaćina, kojeg smo u potpunosti nadigrali u prvih 45. minuta susreta u kojima smo dominirali. Redali smo prilike pred domaćih 16 metara te smo nakon pola sata igre imali 5:0- o izvedbi svoje momčadi će trener Josip Tadić.

Redom su u tim trenucima pogađali; Marko Šorša, Marko Ivančić, Marijo Tadić te prvi topnik kluba iz Obrezine Alan Pejak dva puta.

-Domaći sastav bio je potpuno bezopasan u prvih 45. minuta, a do pogotka su došli iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Do kraja poluvremena, iz izrađene kontre najbolji pojedinac i kapetan momčadi Marijo Tadić podiže rezultat na 6-1. Drugo poluvrijeme domaći sastav zaigrao je u punom sastavu i dominirali su u posjedu. dok smo se mi opredijelili za kontranapade- priča nam Tadić, za čiju je momčad konačnih 7:1 postavio Pejak.

-Sve u svemu jako dobra trening utakmica s puno tempa i bez težih startova. Nakon svega s pravom mogu reći kako se obje momčadi mogu nadati da će skinuti momčad Kloštra s vodeće pozicije- zaključio je Josip Tadić.

Objava JOSIP TADIĆ, trener NK Mladost: Odlična tekma na Meštrici pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.