Prijava

Vaša prijava

Poraz Kurilovca u Petrinji, sutra s Mraclinom

[]

Nogometaši trećeligaša Kurilovca ovog vikenda imaju dvostruki program pripremnih utakmica. Prvu su odradili danas na Gradskom stadionu u Petrinji gdje ih je ugostila domaća Mladost, koja im je nanijela minimalan poraz 3:2.

Loš ulazak u susret od strane Kurilovčana olakšao je domaćinima put do pobjede. Naime, golovima Abramovića te Dumbovića koji je bio dvostruki strijelac, Mladost je u 34. minuti imala vodstvo od 3:0. Sedlaček je do odlaska na odmor smanji rezultat, da bi končanih 3:2 u 88. minuti postavio novopridošli Cruz, koji je potpisao ugovor s goričkim prvoligašem, no proljetnu polusezonu odradit će na posudbi u Kurilovcu.

-Užasno prvo poluvrijeme, pogotovo u fazi obrane s dosta nervoze, što je rezultiralo individualnim greškama kod sva tri primljena pogotka. U nastavku preuzimamo kontrolu igre, stvaramo nekoliko prigoda, ali nismo uspjeli više od minimalnog poraza. Dobra opomena pred prvenstvo!- poručio je trener Marko Pancirov.

Već sutra Kurilovec očekuje nova provjera od 11 sati u Staroj grabi kod Mraclina.

PRIPREMNA UTAKMICA
NK MLADOST (P) – NK KURILOVEC 3:2
STRIJELCI: 1:0 Abramović (3), 2:0 Dumbović (18 – 11 m), 3:0 Dumbović (34), 3:1 Sedlaček (40 – 11m), 3:2 Cruz (88)
NK MLADOST (P): Jelavić, Crnojević, Marović, Vučak, Đusi, Lovreković, Korečić, Radošević, Dumbović, Abramović, Špišić (još su igrali: Dolovčar, Filipović, Pedljo). TRENER: Ivan Kodrić
NK KURILOVEC: Debijađi, Čurek, Šarić, Rajić, Ćosić, Marinić, Adžić, Muhar, Sedlaček, Spudić, Martinović (još su igrali: Beljan, Tolj, Cruz, Dianežević). TRENER: Marko Pancirov

Objava Poraz Kurilovca u Petrinji, sutra s Mraclinom pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.