Prijava

Vaša prijava

MOST POMLADIO REDOVE: Valentina Dorotić predsjednica mladih MOST-a Velike Gorice

[]

Koordinator goričkog MOST-a Damir Slojšek za posljednje konferencije najavio je osnivanje Mladih MOST-a. Osnivačka Skupština održana je 21. veljače, gdje je za koordinatoricu mladih u Velikoj Gorici izabrana 23-godišnja Valentina Dorotić, apsolventica preddiplomskog studija međunarodnih odnosa i diplomacije. Sukoordinator je Tihomir Feljan, dok je
Anamarija Slojšek izabrana za tajnicu.

-Vjerujem da sve zanima kako se jedna mlada osoba odlučila za politički aktivizam. Nezadovoljna politikom na nacionalnoj i lokalnoj razini odlučila sam sudjelovati, jer svatko ima pravo birati i biti biran. Ja smatram kako je Velika Gorica, Turopolje i Hrvatska zemlja s ogromnim potencijalom. Pozivam sve da u svibnju izađu na izbore i podrže našeg kandidata, jer je vrijeme za promjene- kazala je Valentina te poručila kako im je trenutni fokus na predstojećim lokalnim izborima.

-Pozivam naš mlade da nas se pridruže da zajedno uvedemo neke promjene u grad i društvo, jer gdje ima volje ima i načina- poručila je predsjednica goričkog MOST-a mladih.

Novoj predsjednici na izboru je čestitao i predsjednik na nacionalnoj razini Filip Fiščić.

-Čestitam mladima u Velikoj Gorici što su se okupili u ovolikom broju, jer ovo je jedan pokret koji je krenu. Pred nama su velike stvari, jer mi smo generacija koja dolazi, i generacija koja ima zadatak nastaviti ono za što su naši očevi i djedovi izborili- rekao je Fiščić.

Podršku goričkoj podružnici dao je i kandidat za gradonačelnika Ivan Bekavac, te saborski zastupnik i predsjednik MOST-a Božo Petrov.

Objava MOST POMLADIO REDOVE: Valentina Dorotić predsjednica mladih MOST-a Velike Gorice pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Dan ružičastih majica