Prijava

Vaša prijava

LJEPŠA STRANA POLITIKE: Učenici poslali emotivnu poruku Krešimiru Ačkaru

[]

Lijepo iznenađenje dočekalo je jutros v.d. gradonačelnika Velike Gorice Krešimira Ačkara prilikom dolaska na radno mjesto. Naime, učenici i učiteljice Područne škole Dubranec poslale su mu pismo.

Između ostaloga, učenici su napisali;

“Poštovani gospodine Ačkar,

hvala vam na Vašoj pomoći i vremenu koji ste odvojili kako bi ste nam pomogli da možemo i dalje ići u školu, učiti i družiti se s prijateljima i učiteljicama uživo. Nakon potresa koji je oštetio našu školu u Dubrancu, zalaganjem naših učiteljica, ali i Vas ovdje u Bukovčaku smo ponovni svi zajedno. Nadamo se da ćete i dalje truditi i pomagati nam da se sagradi lijepa, nova škola na istom mjestu gdje je bila naša stara školica. Volimo Vas jako puno- stoji u pismu koje potpisuju učenici i učiteljice PŠ Dubranec.

Krešimir Ačkar ostao je ugodno dirnut porukom najmlađih sugrađana o čemu je na svom Facebooku napisao;

“Kada dobijete ovakvo pismo, onda znate da sve što radite ima smisla i daje vam snagu da nastavite dalje s još više ljubavi.
Hvala učenicima i učiteljicama iz područne škole u Dubrancu na pismu koje me je istinski dirnulo i prekrasnoj slici škole s otiscima prstiju.
Volim vas!”.

Objava LJEPŠA STRANA POLITIKE: Učenici poslali emotivnu poruku Krešimiru Ačkaru pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.