Prijava

Vaša prijava

Ivo Jelušić Velikogoričankama dijelio ruže povodom njihova dana

[]

Ivo Jelušić, kandidat SDP-a za gradonačelnika Velike Gorice danas je Velikogoričankama čestitao Dan žena! U pratnji svojih stranačkih suradnika Ivane Mlinar, Ozrena Robića i Damira Šimunića podijelio je svojim sugrađankama ruže i poželio im da njihov dan bude svaki dan u godini te da budu ravnopravne i bolje plaćene za svoj posao.

Međunarodni dan žena prilika je da se prisjetimo i zahvalimo ženama na njihovim izuzetnim društvenim i političkim dostignućima. Rodna ravnopravnost mora biti standard u uređenoj državi, a upravo je SDP predvodnik politike ravnopravnosti spolova, stoji u priopćenju SDP-a.

-Društvo u cjelini treba napraviti sve da djevojčice, djevojke i žene svih dobi budu voljene, poštovane i jednako plaćene za svoj rad, što se nažalost pokazuje kao još uvijek nedostignut standard u brojnim zemljama- poručuju iz Gradske organizacije SDP-a Velike Gorice!

Objava Ivo Jelušić Velikogoričankama dijelio ruže povodom njihova dana pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.