Prijava

Vaša prijava

Marko Pancirov startao pobjedom na klupi Kurilovca

[]

Nogometaši Kurilovca s gostovanja u Gajnicama kod Ponikva vraćaju se s tri boda nakon pobjede od 2:1. Debi novoustoličenog trenera Marka Pancirova prošao je tako u pobjedničkim tonovima.

Matej Adžić doveo je Kurilovec u vodstvo u 22. minuti, a samo dvije minute kasnije Cruz je podebljao vodstvo.

-Šteta što nismo imali i veće vodstvo, jer bili smo bolji i opasniji, zb0g čega je naša prednost trebala biti i izraženija- kaže trener Marko Pancirov.

Ponikve u igru vraća bivši kurilovečki igrač Nikola Brajko koji je u 64. smanjio na 2:1, što je pokazat će se kasnije bio i konačni rezultat.

-Pritisnuli su nas nakon toga gola, no nisu imali šanse. Sve u svemu naša zaslužena pobjeda- za kraj će Pancirov, čije igrače u sljedećem kolu očekuje još jedno gostovanje, ovoga puta kod Trešnjevke.

Uz susret u Gajnicama, danas su još igrali; HAŠK-Gaj 1:2, Maksimir- Mladost 4:2, Vrbovec-Jarun 1:2, Zagorec-Vrapče 2:0, Špansko-Trnje 1:2, Trešnjevka-Dugo Selo 1:0 i Segesta-Lučko 1:3, dok sutra igraju Bistra-Karlovac 1919.

Objava Marko Pancirov startao pobjedom na klupi Kurilovca pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.