Prijava

Vaša prijava

Mladost nakon uvjerljivog starta dočekuje Dubravu

[]

Uz Kloštar koji na proljetnom startu sa 6:1 svladao Zvekovac, uvjerljivu pobjedu upisala je i Mladost iz Obrezine koja je u Ostrni istoimenog domaćina porazila s 5:0 uz hat-trick Franje Periše. Uz njega među strijelce upisali su se još Marijo Tadić i Andrej Jelić.

-Mogla je pobjeda biti i uvjerljivija. Bili smo stvarno dobri, jer dečki su ozbiljno shvatili utakmicu- kaže nam trener Josip Tadić, čije igrače u nedjelju očekuje domaća utakmica protiv Dubrave, koji su jesenas svladali s 1:0.

-Oni su se pojačali tako da su bolji nego jesenas. Mislim da smo bolji i kvalitetniji, no to ćemo morati pokazati na terenu. Trebamo nastaviti kolo po kolo i skupljati bodove, a narednih pet kola pokazat će gdje smo, jer nas očekuju utakmice protiv Vatrogasca, Gaja i Kloštra- istaknuo je Tadić.

Utakmica između Mladosti i Dubrave igra se u nedjelju u 15 sati, a u istom terminu sastaju se još; Buna-Ostrna, Ban Jelačić-Vatrogasac, Lonja-Kloštar, Zvekovac-Gaj i Dinamo Hidrel-Meštrica, dok će kolo sutra otvoriti Kupa-Posavec.

Objava Mladost nakon uvjerljivog starta dočekuje Dubravu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.