Prijava

Vaša prijava

FOTO: “Judo je sreća” kroz objektiv Igora Kolarca

[]

U Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica otvorena je izložba “Judo je sreća” poznatog goričkog fotografa Igora Kolarca.

“Judo je sreća” izložba je fotografija korisnika projekta “Judo inkluzija” onih s invaliditetom i onih bez invaliditeta, a stvaranjem prijateljstva živimo inkluziju, nit je vodilja projekta kojeg je s uspjehom odradio Judo klub Fuji i njihova predsjednica Marina Drašković.

-Upravo zbog toga je Dorijan protagonist naše izložbe! Vječno nasmijan i uvijek dobre volje širi pozitivu gdje god da dođe. Naše društvo treba manje mrguda i više ljudi dobre volje, a mi garantiramo da će fotke s izložbe ugrijati svačije srce. Netko će možda i shvatiti da je sretniji nego što to trenutno misli– rekla nam je Marina Drašković.

Autor fotografija, Igor Kolarec, naglasak je stavio na ekspresije lica djece koja sudjeluju u projektu Judo inkluzija koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Svi zainteresirani ovu izložbu koja donosi 60 sjajnih fotki s mnoštvom nasmijanih lica mogu pogledati do 26. ožujka.

 

 

Objava FOTO: “Judo je sreća” kroz objektiv Igora Kolarca pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.