Prijava

Vaša prijava

Goropadni Kurilovec razmontirao Trešnjevku i zasjeo na tron

[]

Ne moram ići na Kamenita vrata paliti svijeće, jer imam igrače koji na svoje nogometno znanje i karakter mogu kvalitetno odigrati i pobijediti- kazao nam je nakon današnje utakmice na Grabi gdje je domaća Trešnjevka ugostila Kurilovec, ponosni trener kurilovečkog trećeligaša Marko Pancirov.

Njegova momčad danas je odigrala sjajnu utakmicu u kojoj je sa 6:0 porazila Trešnjevku i barem na tjedan dana zasjela na prvo mjesto budući da je Jarun u Krapini kod Zagorca odigrao 1:1. Takvim raspletom situacije Kurilovčani sada imaju bod više od Jaruna.

-Stvari polako sjedaju na svoje mjesto. Vjerujem da ćemo s narednim utakmicama biti još bolji i kvalitetniji- naglasio je Pancirov, čija je momčad u tri proljetna kola ostvarila isto toliko pobjeda uz gol razliku 10:1.

Dvostruki strijelac u današnjoj 6:0 pobjedi bio je Dianežević, a među strijelce su se upisali i Šarić, Adžić, Cruz i Sedlaček.

Objava Goropadni Kurilovec razmontirao Trešnjevku i zasjeo na tron pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.