Prijava

Vaša prijava

SDP VELIKA GORICA: Provest ćemo reorganizaciju Gradske uprave

[]

Gradska organizacija SDP-a Velika Gorica održala je konferenciju za medije na kojoj su reagirali na navode v.d. gradonačelnika Krešimira Ačkara, da će, osvoji li mandat na nadolazećim lokalnim izborima u svibnju, krenuti u reorganizaciju gradske uprave.

Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Ozren Robić podsjetio je da je danas Svjetski dan sreće, pa se nadovezao da građani Velike Gorice nisu baš imali puno sreće s HDZ-ovim vlastima u gradu.

-Te HDZ-ove vlasti upropastile su tržni centar i predale ga u ruke privatnika, koji je danas zbog neodržavanja mjesto opasno po zdravlje ljudi, te su vlasti upropastile i gradsko komunalno poduzeće Velkom, koje je otišlo u stečaj! Ova aktualna vlast HDZ-a upropastila je najveći komunalni projekt – pročistač otpadnih voda. A ta vlast se sada ponovo nudi građanima- rekao je Robić.

Tajnik Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica Marijo Zdelar rekao je da se u 12 godina vladavine HDZ-a udvostručio broj službenika u gradskoj upravi te se upitao bi li Ačkar reformirao Gradsku upravu na temelju takvih „reformi HDZ-a“. Zdelar ističe da je Ačkar usrećio svoje i sebe.

-On je od gradskog vijećnika HDZ-a unaprijeđen za pročelnika. No, nije imao dovoljno staža za pročelnika pa je čekao i raduckao kao v.d. dok ne “odraste” i stekne dovoljno staža, pa ga se onda imenuje pročelnikom-naveo je Zdelar pa nadodao da vjerojatno tako misli i druge dovoditi, bez minimalnih zakonskih uvjeta.

-To je valjda njegova reforma koju obećava- kazao je Zdelar.

Robić i Zdelar na kraju su aktualnoj vlasti čestitali Svjetski dan sreće, koji se obilježava na današnji dan.

-HDZ-ove vlasti su imale sreće, sebe su usrećili. A građani, ona ogromna većina …? Ona ima sreću da to u svibnju mogu promijeniti- zaključili su.

Objava SDP VELIKA GORICA: Provest ćemo reorganizaciju Gradske uprave pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.