Prijava

Vaša prijava

ORLE: Vijeće donijelo novi Prostorni plan uređenja

[]

Pod predsjedanjem Andrije Ščrbaka održana je posljednja sjednica Općinskog vijeća Općine Orle. Kako na Aktualnom satu nitko nije imao pitanja za načelnika Ervina Vujicu, načelnik ih je upoznao kako su natječaj za most na Selcu i poučnu stazu u Veleševcu otišli u proceduru.

-Kotač se zavrtio. Nadam se da će sve dobro proći i da ćemo odabrati izvođača te radove privesti kraju- istaknuo je načelnik Vujica, te kazao kako će staza u Veleševcu biti osvijetljena te da će imati dvije sjenice i dva mostića.

Između ostaloga Vijeće je upoznato i s radom načelnika u razdoblju od srpnja do prosinca 2020. godine.

-Usprkos koroni dobro smo “potegnuli” tako da mogu reći da je iza nas uspješno polugodište- ocijenio je drugu polovicu 2020. godine načelnik, čiji je rad pohvalio i vijećnik Zvonko Hrenčević (SDP), kojem je to bila posljednja sjednica u ulozi vijećnika.

Najvažnija točka posljednje sjednice bile su treće Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja, koje su donijete jednoglasno.

-Najvažnija novost sada je da smo otključali taj Prostorni plan te da je on sada napravljen za gradnju javnih i poslovnih objekata. Također, Prostorni plan je usklađen sa svim potrebnim Zakonima- pojasnio je načelnik Ervin Vujica, koji se Općinskom vijeću zahvalio na konstruktivnom radu u protekle četiri godine.

Objava ORLE: Vijeće donijelo novi Prostorni plan uređenja pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.