Prijava

Vaša prijava

FOTO: Goričani dobro parirali PPD Zagrebu

[]

Rukometaši Gorice porazom od PPD Zagreba u osmini finala zaključili su ovogodišnje natjecanje u Kupu Hrvatske. Favorizirani Zagrebaši u Velikoj Gorici stigli su do pobjede 28:22. Bila je to sve samo ne laka pobjeda za gostujuću momčad koja je u Veliku Goricu došla s prvim sastavom u kojem nije bilo tek vratara Ašanina i Vuglača.

Dobrih 45. minuta igrači trenera Andrije Nikolića puhali su za vrat PPD Zagrebu koji je u 25. minuti poveo s 12:7, da bi do odlaska na odmor Gorica golovima Vrbića, Svržnjaka i Grizelja smanjila na 12:10. U 39. minuti Gorica je nakon početnih 3:3 ponovno stigla do izjednačenja, 15:15. Posljednje poravnanje rezultata bilo je u 44. minuti kada je semafor pokazivao 17:17, nakon čega Zagreb radi seriju 6:1 za vodstvo 23:18 i mirniju završnicu.

-Pokazali smo da igramo dobar rukomet u Velikoj Gorici. Zagreb je zasluženo slavio, no veći dio utakmice bio je egal, što je bilo i realno u odnosu snaga u tom trenutku- rekao nam je trener Gorice Andrija Nikolić.

Vlado Matanović sa sedam golova bio je prvi strijelac PPD Zagreba i susreta, dok je pet za Goricu postigao Dominik Gal.

KUP HRVATSKE, OSMINA FINALA
HRK GORICA – RK PPD ZAGREB 22:28 (10:12)
HRK GORICA: Ceković, Zrinušić, Goričanec, Negran, Šalić 1, Čakarić 2, Vrbić 1, Purić, Grizelj 2, Sladoljev, Bura 4, Barišić, Svržnjak 1, Tomašić 1, Novak 1, Gal 5. TRENER: Andrija Nikolić
RK PPD ZAGREB: Ristanović, Vistorop 3, Mrakovčić, Ćavar 1, Mandić 3, Klarica 1, Burić 3, Srna 1, Jandrić, Perić, Laljek, Matanović 7, Hrstić 4, Leimeter 1, Grahovac 1, Vlah 3. TRENER: Ivica Obrvan

Objava FOTO: Goričani dobro parirali PPD Zagrebu pojavila se prvi puta na 01Portal - Prvi u Zagrebačkoj županiji.


Dan otvorenih vrata